Knäckepottor med skaldjursröra
Supertrevligt tilltugg till förfesten, minglet eller varför inte buffén.
Cook Time 20 minutes mins
Course Förrätt, Smårätter, Tilltugg
- ½ st Rödlök
- 2 msk Finhackad dill
- 2 dl Creme Fraiche
- 2 dl Majonnäs
- 1 tsk pepparrot
- 1 tsk citronsaft
- 580 gram Handskalade räkor
- Smaka av med salt & vitpeppar
- 1 frp knäckepottor
Finhacka rödlök & dill och lägg i en bunke.
Vänd runt med creme fraiche, majonnäs, citronsaften & pepparrot.
Blanda ner räkorna & smaka av med salt & vitpeppar.
Fyll Knäckepottor med röran och toppa med räkor & dill.
Servera till nått gott i glaset.
Keyword Buffé, Fingerfood, Förrätt, Smårätter, Tilltugg