Go Back

Knäckepottor med skaldjursröra

Supertrevligt tilltugg till förfesten, minglet eller varför inte buffén.
Tillagningstid 20 minuter
Måltid Förrätt, Smårätter, Tilltugg

Ingredienser
  

  • ½ st Rödlök
  • 2 msk Finhackad dill
  • 2 dl Creme Fraiche
  • 2 dl Majonnäs
  • 1 tsk pepparrot
  • 1 tsk citronsaft
  • 580 gram Handskalade räkor
  • Smaka av med salt & vitpeppar
  • 1 frp knäckepottor

Instruktioner
 

  • Finhacka rödlök & dill och lägg i en bunke.
  • Vänd runt med creme fraiche, majonnäs, citronsaften & pepparrot.
  • Blanda ner räkorna & smaka av med salt & vitpeppar.
  • Fyll Knäckepottor med röran och toppa med räkor & dill.
  • Servera till nått gott i glaset.
Keyword Buffé, Fingerfood, Förrätt, Smårätter, Tilltugg